Precies verhuur

Over Precies Verhuur

Precies Verhuur is voort gekomen uit Precies Techniek welke is opgericht in 2004 en bestaat alweer meer dan 15 jaar. Gezamenlijk hebben we zo’n 23 man in dienst. Wij werken duurzaam met als doel vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten. Wij zorgen er dan ook voor dat alle materialen op tijd en op de juiste plek komen. Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen we heel efficiënt opereren.

Preferred supplier RAI Amsterdam

Precies Techniek ondersteunt in de RAI de huisinstallateurs. Hetzelfde doen we voor de huisinstallateurs van de Jaarbeurs in Utrecht en Rotterdam Ahoy. Precies Verhuur is met verhoogde beursvloeren de Preferred Supplier van de RAI Amsterdam.

Preferred supplier van de RAI Amsterdam word je niet zomaar, alle preferred suppliers dienen het integrale RAI belang. Dit is een exclusiviteit en deze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd door de RAI, voor dienstverleningen of producten die benodigd zijn binnen het complex. Het zijn leveranciers waar ze op kunnen vertrouwen omdat zij voldoen aan de randvoorwaarden van de RAI met de hoogste toegevoegde waarde. Door te kiezen voor een preferred supplier van RAI Amsterdam, profiteert u van vele voordelen.

Doordat Precies Verhuur preferred supplier is, hebben we korte lijnen met allerlei partijen. Dit betekend voor u meer zekerheid, flexibiliteit en snelle oplossingen. Precies dat wat belangrijk is, zeker bij strakke deadlines.