Precies verhuur

Verhuur verhoogde beursvloeren

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat wij een partnership hebben met Octanorm Nederland. Dit houdt in dat wij alleen vloeren van Octanorm verhuren. Samen met Octanorm kunnen wij u garanderen dat wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, aangevuld met vertrouwen.

Het grote voordeel van een verhoogde vloer is dat je de techniek zoals elektra en aan- en afvoer er gemakkelijk onder kunt wegwerken. Daarnaast staat het natuurlijk fraai als een beursstand iets verheven staat boven de eigenlijke beursvloer. Doordat wij met het Octanorm systeem werken kunnen wij een draagvlak creëren van max. 5000 kg per m2.

Of u in Nederland een vloer nodig heeft of elders in de EU, Precies Verhuur levert en monteert daar waar u er behoefte aan heeft.

 

Hoe werkt het?

Beurs of Evenement

  • 001-signs
    01. Geef aan ons door waar / wanneer het plaatsvindt
  • 001-wrench
    02. Geef aan wat u wil huren en of het inclusief installatie moet zijn
  • offer-01
    03. Wij nemen contact met u op voor een plan van aanpak

Gelijk beursmateriaal of evenement materiaal huren?

Offerte aanvraag
Precies Verhuur

Preferred Supplier RAI Amsterdam

Precies Verhuur is voort gekomen uit Precies Techniek. Dit is een elektrotechnische installatiebureau met in totaal 23 medewerkers. Precies Techniek ondersteunt in de RAI de huisinstallateurs. Hetzelfde doen we voor de huisinstallateurs van de Jaarbeurs in Utrecht en Rotterdam Ahoy. Precies Verhuur is met verhoogde beursvloeren de Preferred Supplier van de RAI Amsterdam.

Preferred supplier van de RAI Amsterdam word je niet zomaar, alle preferred suppliers dienen het integrale RAI belang. Dit is een exclusiviteit en deze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd door de RAI, voor dienstverleningen of producten die benodigd zijn binnen het complex. Het zijn leveranciers waar ze op kunnen vertrouwen omdat zij voldoen aan de randvoorwaarden van de RAI met de hoogste toegevoegde waarde. Door te kiezen voor een preferred supplier van RAI Amsterdam, profiteert u van vele voordelen.

Doordat Precies Verhuur preferred supplier is, hebben we korte lijnen met allerlei partijen. Dit betekend voor u meer zekerheid, flexibiliteit en snelle oplossingen. Precies dat wat belangrijk is, zeker bij strakke deadlines.

Wilt u een offerte op maat? Neem CONTACT met ons op of bel 0527 865043 

Ook bij andere vragen of opmerkingen, proberen wij u zo goed mogelijk te helpen!